„Бъдители“ вдъхновиха студенти от Софийски университет

Лектори от благотворителна инициатива „Бъдители“ гостуваха на Софийски университет „Св. Климент Охридски“ по покана на проф. д-р Силвия Николаева и д-р Лилия Петрова. Пред студентите от специалности „Социални дейности“ и „Неформално образование“ вдъхновяващи лекции на тема „Социални дейности“ и „Предприемачество“ изнесоха Биляна Панталеева – бизнес обучител и основател на „Бъдители“ и Емил Лесов – предприемач с дългогодишна активна практика.

Събитието откри Биляна Панталеева – основател „Бъдители“, която разказа за идеята и мисията на благотворителната инициатива. Тя наблегна на темите за увереността, мотивацията, смелостта, болката и смисъла в социалните дейности. След нея на тема „Предприемачество“ говори Емил Лесов – предприемач с дългогодишен опит, който разказа повече за мечтите, емоциите, ресурсите и целите, които поставяме пред себе си.

Благодарствената титла посланик на „Бъдители“ получи д-р Лилия Петрова, която покани благотворителна инициатива „Бъдители“ като част от мисията си да даде допълнителна добавена стойност на студентите по време на обучението им.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *