Представиха интернет платформата Enhancv на среща в betahaus

2-300x230Днес от 9,30 часа започна среща на стартиращи предприемачи със създателите на платформата за търсене на работа Enhancv.

Традиционната betabreakfast цели да представи в неформална обстановка дейността на иновативния стартъп пред всички заинтересовани.

Enhancv е стартираща компания, която помага на търсещите работа да оформят автобиографията си по уникален начин, така че да бъдат забелязани. Зад изработката на уникалните автобиографии стои екип от талантливи писатели и дизайнери.

Платформата функционира по следния начин: потребителят изпраща всички данни за себе си и получава обратно своята автобиография в рамките на три работни дни. На следващия етап той може да изпрати своите уточнения и коментари, които се взимат предвид при оформяне на окончателния вид на автобиографията. Освен изработка на документи, екипът на Enhancv предлага на кандидатите ценни съвети как да се дължат по време на интервю, за да спечелят мечтаното работно място и др.

Правят го, защото им е писнало да стават свидетели как талантливи хора работят на места, където не ги оценяват достатъчно. Това според тях се случва, защото не знаят как да стигнат до интервю, където шансът им да получат работата е десетократно по-голям. За това създават платформа, която ти помага да направиш такова CV, че човекът, който го чете да поиска лична среща с теб в 3 от 4 случая.

Вижте още: Интернет платформа помага на потребителите при намиране на работа

——————————————————————————————————————————–

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *