Интернет платформа помага на потребителите при намиране на работа

294% от клиентите на стартъпа Enhancv намират работа в рамките на две седмици, съобщават създателите на платформата. С помощта на сайта потребителите могат да оформят автобиографията си по уникален начин, така че да бъдат забелязани. Всеки регистриран потребител на платформата, която помага на младите хора да си намерят работа, попълва стъпка по стъпка личните си данните, като същевременно системата му помага да оцени съвсем точно уменията си и да разкрие скритите си таланти.

Хората, търсещи работа, имат възможността да изберат един от шаблоните за CV, предлагани от сайта или да поръчат свой уникален дизайн, който ще ги отличи от останалите кандидати пред работодателя. Създателите на платформата Enhancv уверяват, че предлагат уникални автобиографии, съобразени с компанията и длъжността, за която се кандидатства. Най-важното им предимство обаче е, че събира всички данни за мотивацията, опита, уменията, интересите и препоръките на кандидата в един документ.

Зад изработката на уникалните автобиографии стои екип от талантливи писатели и дизайнери. Платформата функционира по следния начин: потребителят изпраща всички данни за себе си и получава обратно своята автобиография в рамките на три работни дни. На следващия етап той може да изпрати своите уточнения и коментари, които се взимат предвид при оформяне на окончателния вид на автобиографията. Освен изработка на документи, екипът на Enhancv предлага и съвети как да се дължим по време на интервю, за да спечелим мечтаното работно място.

Повече информация е достъпна ТУК

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *