Предимства на интериорните врати с немско качество

Като говорим за качество, то нека е немско. Нека се запознаем по-подробно с интериорните врати, произведени в Германия. Ще разгледаме характеристиките на тези интериорни врати и да видим, с какво всъщност надделяват повече пред останалите видове.

Предимства на немските интериорни врати от HDF:

  1. Да започнем от материала, използван за направата на тези модели. Както, вече предполагам забелязахте, това е HDF. Изключително известен, въпреки скорошното му навлизане в производството, HDF представлява плоскости от фибри с висока плътност, ситно пресовани под силно налягане и температурни градуси на макс. Доказал своите положителни качества, HDF е материал, който се използва при по-скъпите продукти, не се измята и е много издръжлив.

  2. Покритието на тези интериорни врати наподобява дървен фурнир. Той представлява еднопластов или многопластов слой от естествени дървесни частици, залепени със смола и лепило. Светлата палитра от цветове биват влагоустойчиви, а тъмната гама са влаго- и водоустойчиви.

  3. Друго предимство, което откриваме е това, че тези модели са фалцови. Фалцът се използва при свързване на крилото и касата. Служи за звукоизолация, перфектна херметичност при затваряне и задържане топлината в стаята.

  4. Нека обърнем внимание и на касите. Те биват регулируеми и обхващат зид до 37.9 см. Первазите са прави за от двете страни на стената, като единият е фиксиран, а другият – плаващ.

  5. Знаете как, когато се прибирате късно вечер, опитвайки се да се промъкнете тихомълком вкъщи и преминавайки от една стая в друга, за да достигнете любимия матрак и меката, пухкава възглавница, винаги една от вратите трябва задължително да се трясне шумно след Вас, издавайки силен звук и така да разбуди целия Ви дом. Е, при немските интериорни врати този вариант напълно отпада. При тях езикът е направен от PVC материал, именно за подобни случаи!

  6. Техният пълнеж обикновено представлява „пчелна пита”. Това всъщност е пресован картон, който се използва при направата на врати с олекотена конструкция. Използва се единствено за интериорни врати. Произведените в Германия обаче предлагат и пълнеж с перфорирано ПДЧ.

Правейки обзор на положителните характеристики на интериорните врати, произведени в Германия, вече сами може да направите своя извод, за това заслужават ли си инвестицията тези модели. Е, аз мисля, че определено ДА!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *