Петото издание на Innovation Talks акцентира върху систематичните подходи в иновациите

2014-3-19-InnovationTalks-3“Систематично мислене при създаване на иновациите. Иновации в Edutainment сектора. Примери.”- това са част от въпросите, които ще се дискутират в петото издание на Innovation Talks. To ще се проведе в подкрепа на конкурса „Стипендианти – Иноватори”, който търси млади професионалисти с потенциал за развитие на иновации, които да подкрепи чрез образование и менторство в тази област.

Участници в дискусията са и менторите в конкурса: Хараламби Хараламбиев, Директор “Иновации” в Мусала Софт; Анелия Димова, Директор “Човешки ресурси” в Солвей Соди, Кристина Щерева, Мениджър “Корпоративни комуникации” в Samsung България.

Дискусията ще се проведе на 23 юни, вторник, от 18:30 ч. в Towers Gallery, ул. Лъчезар Станчев 5, Sopharma Business Towers (метростанция „Г.М. Димитров”). Събитието е безплатно и изисква регистрация, която може да се направи ТУК.

Събитието е насочено към професионалистите в бизнес организации, които имат интерес или работят пряко в областта на иновациите; млади хора, ентусиасти, които споделят визията, че иновациите са важни за нашето общо развитие.

——————————————————————————————————————————–

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *