Лектори от Фондация „Бъдители“ ще гостуват на ученици от СГСАГ “Христо Ботев” в София

Лектори от Фондация „Бъдители“ ще гостуват на учениците от Софийска гимназия по строителство, архитектура и геодезия. Събитието на тема „Моят път към желаната професия“ ще се състои на 14 февруари (вторник) от 12:30 часа в музея в сградата на училището по покана на Людмила Карамитева -главен учител и преподавател по история и цивилизации и философия, и Наташа Грунева – директор на учебното заведение.

Лектори по време на събитието ще бъдат ланд. арх. Добромира Лулчева – съосновател и собственик на студио за ландшафтна архитектура, Йоана Василева – Йоко – водещ и ефирен тонрежисьор на единствената здравна телевизия в България и Биляна Панталеева – основател и председател на Фондация „Бъдители“, мениджър лични финанси и застраховане.

Фондация „Бъдители“ обединява екип от професионалисти в различни области, които постигат целите си, като в ежедневието действат с желание и постоянство. Те са личности, които работят със сърце това, което искат, давайки висока добавена стойност на обществото. Един от най-силните мотивационни похвати за действие е реалният пример на желаната професия, на желания живот, на желаното поведение.

Фондация „Бъдители“ има за цел да подпомогне образователния процес на студенти, ученици и личности от всякаква възраст, мотивирайки и ориентирайки ги за професионалния живот. Под формата на разчупени и иновативни лекции те споделят за пътя, изминат от училище до днес.

Според лекторите, които са част от Фондация „Бъдители“ личният пример в дома, училището, университета и обществото като цяло, е най-важен за младите хора. Именно той води до продуктивни действия и поемане на отговорност, чрез които се изграждат мотивирани и можещи личности. Фондацията стартира своята дейност като благотворителна инициатива преди 7 години, а доказателство за това колко ценен е личният пример е силния интерес към събитията. За този период от време „Бъдители“ са гостували на над 60 училища и университети, където са се срещнали с около 4800 млади хора.

Повече информация за Фондация „Бъдители“ можете да откриете на адрес https://buditeli.bg/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *