Започна регистрацията за участие в кариерния форум “Професиите на бъдещето”

1663_thumbЗа 14-та поредна година, в края на март, над 1000 ученици и студенти от цялата страна ще получат възможност за кариерна ориентация, благодарение на инициативата „Мениджър за един ден“, организирана от Джуниър Ачийвмънт България.

Тази година организаторите от Джуниър Ачийвмънт са решили да дадат и допълнителна възможност за още повече млади хора, които са в търсене на своето професионално призвание – нещо, което още в края на ученическите години е въпрос, съдържащ в себе си силата „Да бъда или да не бъда“?

Вижте още: Инициативата „Мениджър за един ден“ набира участници

В деня на инициативата (25 март)  в хотел Шератон, София от 13:00 до 16:30 ч., за ученици от последен клас/курс и студенти, ще се проведе кариерен форум “Професиите на бъдещето”. По време на форума ще бъдат представени някои от най-актуалните професии, както и тенденциите за развитие на тези професии. Ще бъдат разгледани новите изисквания и предизвикателства пред бъдещите кандидат служители.

Вижте още: Президентът Росен Плевнелиев се включи в „Мениджър за един ден” 2014

Участниците във форума ще чуят интригуващи презентации от професионалисти, които упражняват топ професиите на 2015, ще получат съвети за перфектна подготовка при кандидатстване за работа, ще научат за нови възможности, чрез образователни и предприемачески инициативи в България, в които могат да се включат. А в края на форума ще има изненади за участниците и подаръци от организаторите и спонсорите.

Крайният срок за регистрация е 24 март 2015 г.

Допълнителна информация и възможност за регистрация са достъпни ТУК.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *