Джуди Халваджиян вдъхновява студенти с лекция за успеха

Продуцентът на „Господари на ефира“ Джуди Халваджиян ще се срещне със студенти и млади хора, за да разкаже вдъхновяващата история за успеха на предаването, превърнало се в истинска институция и фаворит в сърцата на хиляди зрители. Заедно с него ще бъде едно от най-разпознаваемите лица на предаването – репортерът Боби Ваклинов, който стана популярен с връчването на емблематичния „Златен скункс“.

Лекцията ще се проведе на 21-ви юни (четвъртък) от 17:30 часа в зала 501 на Висше училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) в София и е отворено за всички студенти и млади хора, които искат да разберат как е създадена една от най-хитовите телевизионни продукции за последните 15 години от човекът, който заслужено се нарежда сред най-успешните продуценти в България. Събитието се организира от Медийна академия „Българион“ и ERP Academy като част от съвместните им инициативи, свързани с насърчаването на съвременното образование в университетите. Двете академии се обединяват около идеята по време на образователния процес студентите да се срещат с личности, които са реален пример за това, че в България успешната реализация е възможна, ако има правилна мотивация и желание за постоянно професионално и личностно развитие.

Всички гости на събитието ще имат възможността да разберат от първо лице как е създадено предаването „Господари на ефира“, което е натоварено с не една важна мисия – да среща с най-комичните и абсурдни моменти както от малкия екран, така и от обществено-политическия живот в страната, да следи зорко за справедливостта с помощта на своите репортери, да връчва най-емблематичната си статуетка „Златен скункс” на всички, заслужили признанието заради своите грешки, фалшиви обещания или провали,  и не на последно място – да не пропуска да отличи добрите примери и постижения с наградата „Бяла лястовица”.

Линк към събитието във Фейсбук можете да откриете на адрес: https://www.facebook.com/events/780043148868195/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *