Ден на отворените врати в Карол

10009800_10152255369563328_410653339_nЗа първи път Карол провежда ден на отворените врати на 25 март от 10 ч. в корпоративната библиотека на ул. Златовръх 1, етаж 4, гр. София. По време на инициативата ще бъдат представени компаниите от групата, проектите, които те имат за студенти и хората, които са превърнали групата в лидер на пазара.

На 25 март Карол ще отвори врати и към новите си образователни инициативи като Art семестър и Artshops. Artсеместър е образователно-творчески проект на Корпоративен университет Карол, създаден за хора на изкуството. Целта му е художници, дизайнери и други творци да повишат финансовата си култура и да получат различна представа за света на финансите и парите. След като се запознаят с това как функционират финансовите пазари и какво представляват инвестиционните инструменти, участниците ще представят своята визия и отношение към финансите и парите. Участниците в Art семестър и Artshops ще оставят своето послание в клиентския салон на Карол, където ще бъдат изложени техните произведения, претворени в картини, пластики, скулптури и др.

Управляващото дружество на Карол има пет фонда и е представител на един от гигантите в индустрията с 200-годишен опит на финансовите пазари – Schroders. У нас финансово-инвестиционният посредник взима награда за най-много сключени сделки на БФБ 12 поредни години.

Повече информация е достъпна на Facebook страницата на инициативата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *