Ден за професионално ориентиране в СофтУни

Заповядайте на Деня за професионално ориентиране в СофтУни, който ще се проведе нa 29 август 2017 г. (вторник) от 19:00 часа в зала Code Ground на Софтуерния университет (София, ул. Тинтява 15-17, етаж 0). Част от събитието ще бъдат едни от най-доказалите се професионалисти в ИТ бранша, практикуващи в технологиите, изучавани в Професионалния модул на СофтУни:

Ивайло Кенов – C#
Стефан Вадев – Java
Мартин Чаов – JavaScript
Иван Йонков – PHP

Запазете своето място от тук.

За събитието:
Професионалният модул, част от учебната програма на СофтУни, включва в себе си изучаването на един от четирите най-използвани езици за програмиране в бизнеса, а именно: Java, JavaScript, C# и PHP. За да получите правилните насоки при своя избор на професионално развитие сме поканили на едно място специалисти с дългогодишен опит в програмирането, които по време на Деня за професионално ориентиране да разкрият кои са предимствата и предизвикателствата при използването на една от четирите софтуерни технологии, както и какво са постигнали, благодарение на опита си досега. Освен че всеки от тях ще има възможността да сподели своите насоки, след това Ивайло Кенов, Стефан Вадев, Мартин Чаов и Иван Йонков ще бъдат част от дискусия, в която и публиката ще може да задава своите въпроси. Водещ на събитието е Светлин Наков.

За трейнърите:
Ивайло Кенов е дългогодишен технологичен трейнър и софтуерен разработчик със C# и JavaScript. Състезател е по математика с участия в редица национални олимпиади. Обича да задълбава в трудните и алгоритмичните части на програмирането. Участвал е в изработката и поддръжката на няколко интернет приложения. През свободното си време разработва open-source библиотеки за ASP.NET.

Стефан Вадев е програмист и лектор с дългогодишен опит в ИТ сектора. Има опит в България и Англия, използвайки едни от най-добрите практики и методологии за разработка на софтуер. Лично е помогнал чрез преподаване и мотивация на десетки студенти на различни академии да си намерят работа като програмисти. Активен участник в инициативата Бъдещето е код. В момента работи като Java developer за една от топ платформите за Forex търговия.

Мартин Чаов е тех. лийд и настоящ софтуерен архитект в SBTech – една от най-бързо развиващите се компании в сферата на спортните залагания. Специалист е в клиентски софтуер и програмиране с JavaScript. Основната му задача е да поддържа и развива фронт-енд архитектурата на SBTech продуктa за залагания в реално време. Неколкократно е бил лектор на различни международни и наши технологични събития с JavaScript насоченост. В свободното си време Мартин се занимава с фотография и бойни изкуства.

Иван Йонков има дългогодишен опит в сферата на качественото осигуряване на софтуера, както и на неговата разработка. В професионалния му опит се въртят главно две технологии – Java и PHP. В последните години се занимава с изучаването на екзотични езици за програмиране и технологии с все още ненабрала популярност, като Kotlin. Иван е Ръководител на учебната дейност в Софтуерния Университет, като има зад гърба си множество курсове по осигуряване на качеството, уеб разработка и бази данни.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *