„Бъдители“ – за професията с любов пред студентите от УНСС

Лектори от благотворителна инициатива „Бъдители“ гостуваха на студентите от катедра „Икономика на транспорта и енергетиката“ по покана на доц. д-р Борислав Арнаудов. На тема „Логистика в динамичен свят“ пред студентите говориха Биляна Панталеева – бизнес обучител и основател на „Бъдители“ и Явор Панталеев – търговски директор на компания за спедиция, транспорт и логистика.
Събитието откри Биляна Панталеева, която разказа повече за идеята на инициатива „Бъдители“, за любовта към професията и навиците, които успешните хора изграждат, за да достигнат висока ефективност и щастие в личен и професионален план.
Явор Панталеев разказа вдъхновяващата история за развинието на семейния бизнес и тръпката да усвоява знания и да трупа знания и опит още от дете. Той сподели със студентите много казуси и примери от неговото работно ежедневие. Явор Панталеев не пропусна обстойно да обясни и смисъла от теорията, която учат в университета и как да я приложат в практиката.
Благотворителна инициатива „Бъдители“ обединява професионалисти в различни области, които са си поставили за цел да подпомогнат образователния процес на студенти и ученици, като ги мотивират и ориентират за професионалния живот. Под формата на разчупени и иновативни лекции те разказват за пътя, изминат от училище до това, което са сега. Чрез личните си разкази и преживявания, разнообразни теми за личностно и бизнес развитие, всеки един от лекторите се стреми да помогне на децата и младите хора да открият своите силни страни и да ги развият.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *