Благотворителна инициатива „Бъдители“ ще гостува на ученици в Монтана

Лектори от благотворителна инициатива „Бъдители“ ще гостуват на Професионална гимназия по строителство, архитектура и геодезия „Проф. арх. Стефан Стефанов“ в град Монтана по покана на директора на училището инж. Красимира Каменова и Илиана Иванова – старши учител. На тема „Предприемачество“ пред учениците ще говорят Валентин Кръстев – маркетинг директор на българската франчайзингова асоциация, Биляна Панталеева – бизнес обучител и основател на “Бъдители” и Георги Алексиев – основател на компания за криейтив и връзки с обществеността. Събитието ще се проведе на 8-ми ноември (сряда) от 12:00 часа в сградата на ПГСАГ „Проф. арх. Стефан Стефанов“.

ПГСАГ – Монтана се утвърждава като водещо учебно заведение в направление строителство за Северозападен регион, а чрез усилията на целия колектив се поддържа модерна материална база. Тази година училището е избрано сред 30-те нови учебни заведения от цялата страната, които ще се включат в програмата за училища посланици на Европейския парламент през учебната 2017/2018 година.

Учебните програми в ПГСАГ се усъвършенстват ежегодно. Професионалните училища са едно от новите лица на българската образователна система, всички те стават все по-търсени и атрактивни, тъй като предлагат професия, но и добра общообразователна подготовка и култура, а заедно с двете дават възможност на младата личност да реализира интересите си в различни области. Именно това е една от политиките на Професионална гимназия по строителство, архитектура и геодезия – гр. Монтана, на съществуващите в нея клубове и секции за творчески изяви, като пресечна точка за дейност и експерименти на ученици и учители. ПГСАГ се стреми да дава допълнителна добавена стойност на учебния процес и именно затова покани лекторите от благотворителна инициатива „Бъдители“, която обединява личности с различни професии, които желаят да мотивират и вдъхновят ученици и студенти да развиват своя професионален и личностен път.

Повече информация можете да откриете на сайта на „Бъдители“: www.buditeli.bg и на Фейсбук страницата на инициативата: https://www.facebook.com/buditelite.bg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *