Благотворителна инициатива „Бъдители“ ще гостува на ОУ „Елин Пелин“ в Бургас

Лектори от благотворителна инициатива „Бъдители“ ще гостуват на ОУ „Елин Пелин“ в град Бургас по покана на директора на училището – г-жа Марийка Димитрова и Мирослава Христова – учител  по математика и информационни технологии. Събитието ще се проведе на 2-ри февруари (петък) от 11:00 часа.

Лекторите Биляна Панталеева – бизнес обучител и основател на „Бъдители“ и Явор Панталеев – търговски директор на компания за спедиция, транспорт и логистика ще говорят на тема “Професията като призвание”, като ще дадат ценни съвети от личния си опит.

Благотворителна инициатива „Бъдители“ обединява успешни личности с различни професии, които искат да дадат добавена стойност на обществото като споделят полезния си опит с младите хора в България. Те обичат работата си и не спестяват ноу-хау в изцяло безплатните лекции, на които присъстват ученици и студенти от различни възрасти. Според тях мотивацията идва от личния пример, а вдъхновението е от енергията, която излъчват докато говорят за любимата професия.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *