Благотворителна инициатива „Бъдители“ ще гостува на Софийски университет

Лектори от благотворителна инициатива „Бъдители“ ще гостуват на Софийски университет „Св. Климент Охридски“ по покана на проф. д-р Силвия Николаева и д-р Лилия Петрова. Събитието ще се проведе на 29-ти ноември (сряда) от 13:00 часа в 45-та аудитория в Ректората на университета.

Пред студентите от специалности „Социални дейности“ и „Неформално образование“ вдъхновяващи лекции на тема „Социални дейности“ и „Предприемачество“ ще изнесат Биляна Панталеева – бизнес обучител и основател на „Бъдители“ и Емил Лесов – предприемач с дългогодишна активна практика.

Софийският университет „Св. Климент Охридски“ е най-старото и най-голямо висше училище в България. Според световната класация на университетите към 2014 г. заема 826-то място в света и 341-то в цяла Европа. Според Рейтинговата система на висшите училища в България – най-добре се реализират на пазара на труда студентите от Софийски университет „Св. Климент Охридски”. Кариерната успеваемост е един от основните критерии за качеството на образованието в университета, именно за това представителите от факултет „Педагогика“ поканиха лекторите от благотворителна инициатива „Бъдители“, които да споделят опит от практиката със студентите и да дадат висока добавена стойност на учебния процес.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *