Безплатен курс ”Error 404? Not Today!” разкрива тайните на компютърните мрежи

1 The-Business-Institute-Color-Logo-Image-265x301На 14-­ти септември в Технически университет ­София стартира технологичният курс ”Error 404? Not Today!”, организиран от студентска организация BEST (Board Of European Students Of Technology). Безплатното обучение ще продължи до 21­-ви септември.

В рамките на инициативата деветнадесет участници от дванадесет европейски страни ще се впуснат в предизвикателството на компютърните мрежи. Ще се запознаят как са изградени те, какво е маршрутизация, за какво служат протоколите и др. Курсът е отворен за ученици, студенти и всички, които имат желание да натрупат знания и практически опит в областта. Курсът е за начинаещи, предишен опит не се изисква, информират организаторите.

Локалната група на BEST в София е основана през 2000 г. и засега е единствена в България. За 14 години организацията е осъществила 13 кариерни събития, 8 панаира на труда, 8 академични курса, 4 инженерни състезания и много обучения. Днес екипът на BEST София наброява 30 активни членове, които с въображение и ентусиазъм подготвят поредната възможност за допълнително обучение, пътуване и личностно развитие.

Повече информация е достъпна на уеб сайта на събитието.

Още по темата:

Наградиха победителите в BEST Engineering Week

Онтотекст представи възможности за работа в областта на семантичния софтуер на студентското състезание BEST Engineering Week

BEST Engineering Week 2014 среща студентите с бизнеса

Президент на BEST София: Всичко се постига с желание, не с пари

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *