BEST Engineering Week 2014 среща студентите с бизнеса

15Четвъртото издание на BEST Engineering Week ще се проведе от 10-ти до 20-ти март, съобщават организаторите от студентска организация БЕСТ София. БЕСТ Инженернг седмицата е поредица от състезания за всички студенти в страната. Седмицата е изпълнена с много казуси и състезания, а студентите имат възможността да покажат своите способности пред водещи компании в страната.

Участниците в инициативата ще имат възможността да се срещат с представители на желана от тях компания и да обсъдят възможностите им за професионална реализация в нея, да се състезават и да се запознаят с останалите кандидати.

BEST Engineering Week (BEW) е поредица от инженерни състезания между студенти в различни области и идеална възможност за прилагане на знания, умения и изобретателност при решаването на реална инженерна задача. Участниците са разделени в отбори от четирима или трима състезатели. Състезанията са в две категории, даващи възможност да се покажат както практическите, така и теоретичните умения. Темите на състезанията се задават от компаниите-партньори на събитието. Участниците могат да получат възможност за стаж и по-нататъшно кариерно развитие.

Всеки може да кандидатства за участие като попълни регистрационната форма.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *