Фолклорен флашмоб посреща българи с образование и опит в чужбина

001Специален фолклорен флашмоб ще се осъществи, благодарение на танцова формация „Дживгари“ на Терминал 2 на Летище София на 21 август от 18:30 ч. Танцовата изненада се организира по повод предстоящия форум ”Кариера в България. Защо не?” 2014 и цели да посрещне по нестандартен начин българи с образование и опит в чужбина. Събитието ще продължи с традиционно българско хоро с всички присъстващи, пристигащи от различни дестинации.

“По този нестандартен начин приканваме всички млади българи, които са избрали да учат или работят в чужбина да потърсят професионална реализация в България по време на най-големия и успешен кариерен форум “Кариера в България. Защо не?”Интер Експо Център“, споделят организаторите. Форумът ще се състои на 10 септември 2014г., за да срещне завърнали се млади професионалисти с над 70 международни и български топ компании.

Кариерният форум се организира от сдружение „Тук-Там” и Back2BG.com за седма поредна година. През изминалите години форумът е посетен от над 6000 участници, 350 компании, представил е личните истории на над 100 лектора, получил е подкрепата на десетки медийни и организационни партньори.

За трета поредна година патрон на събитието ще бъде Президентът на Република България Росен Плевнелиев. Форумът е кариерна платформа, която предоставя всеобхватна информация за бизнес и обществена средата в България, за да могат участниците да направят информиран избор за своето професионално и лично развитие.

Фолклорният флашмоб е част от цялостна кампания в партньорство с  Летище София, която ще включва още специални посрещания с игри и снимки за „Добре дошли” на пристигащите младежи от страни като: Германия, Франция, Великобритания и други.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *