Vivacom e генерален партньор на второто издание на гейминг турнира Dota Masters Bulgaria

0

За втори път през месец септември Vivacom ще подкрепи родната геймърска сцена, като телекомът ще предостави високоскоростен интернет през своята най-високоскоростна 10GIGA мрежа за провеждането на гейминг турнира Dota Masters Bulgaria. Първите кръгове на състезанието ще бъдат изиграни онлайн, а големият финал ще бъде отпразнуван със събитие на живо в „Централен военен клуб“ в гр. София, на 24-ти септември от 14:00 часа. 

Всички участници и посетители на турнира ще могат да се възползват от единствената по рода си 10GIGA мрежа на Vivacom, която разкрива нови хоризонти от възможности пред геймърите. 10GIGA е ненадминатата в България технология на телекома за фиксиран интернет със светкавична скорост. Благодарение на нея гейминг изживяването се извисява до съвсем друго ниво – всички играят пълноценно, защото няма ограничение в капацитета на мрежата, гладкият гейминг без лаг е гарантиран, а онлайн стриймването никога не е било по-лесно и приятно.

По време на големия финал на Dota Masters Bulgaria Vivacom ще осигури на всички посетители безплатен достъп до Wi-Fi мрежа чрез специални гейминг кули, които разпръскват сигнала и могат да зареждат кабелно или безжично смарт устройства. Турнирът ще бъде с вход свободен, като феновете на гейминга ще могат да видят на живо световноизвестни Dota играчи и да се насладят на тематично Cosplay събитие.

Всеки участник в публиката ще има шанса да усети тръпката от състезанието и да се включи в страхотна томбола с награди, организирана от Vivacom. Участието в лотарията изисква свързване към Wi-Fi кулите на телекома или регистрация през сайта vivacom.bg с QR код, раздаван от промоутъри на място. Двама души ще спечелят двата невероятни сгъваеми флагмана на Samsung – Galaxy Z Fold5 и Galaxy Z Flip5, които са изключително подходящи за мобилен гейминг със своите мощни процесори и широки екрани.

Повече за официалните правила на томболата може да видите ТУК.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *