VIII Национален конкурс “Път към славата” ще се проведе в средата на февруари 2020 г.

0

За осма поредна година конкурсът, организиран от АРТ Център “Кърнолски” под патронажа на г-жа Янка Такева – Председател на Синдиката на българските учители и с партньорството на Министерство на образованието и науката, ще събере талантливи деца и младежи от цялата страна. На седмото издание на “Път Към Славата”, провело се на 08, 09 и 10 февруари 2019 година, конкурсът събра над 1500 вокалисти, танцьори, инструменталисти и фолклористи от над 42 населени места в България.

По традиция конкурсът ще се проведе през месец февруари 2020г. в Дом на Културата “Средец”, Национално Музикално Училище “Любомир Пипков” и Руския културно-информационен център. Освен вече познатите категории Вокал, Танц, Инструменталисти и Фолклор, в осмото издание на “Път Към Славата” ще дебютират две нови категории, които да насърчат младите композитори, текстописци и изпълнители:

  • Singer-songwriter (певец-автор) – категория за автори-изпълнители до 25 год.
  • Нова песен – категория за екип композитор и изпълнител за авторска песен, написана последните 12 месеца.

Друго нововъведение в конкурса очаква и Вокални солисти IV възрастова група, които се борят и за стидендии от МОН. Те ще изпълнят първата си песен зад параван без контакт с публика и жури.

Освен стипендии от МОН за вокалистите от IV възрастова групи, много награди очакват участниците в Национален Конкурс “Път Към Славата” – освен Гран При и 1-во, 2-ро и 3-то място, за участниците сме подготвили Покани за участие в международни конкурси в Италия, Испания, Полша, България, Румъния, Литва, Македония, Сърбия, Щвейцария и други държави; награда на журито; награда на СБУ; награда на КНСБ; Запис и мастеринг в Студио “Karnolsky Project Studio” и още много!

Пълните условия на VIII Национален Конкурс “Път Към Славата” 2020 може да намерите тук:

https://www.facebook.com/karnolskyroadtoglory/

https://www.facebook.com/artcenterkarnolsky/

Искате да се запишете или имате въпроси? Може да позвъните на телефон 02 951 6131 или да пишете на karnolsky@gmail.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *