Viber, Microsoft и ERP Academy ще мотивират младежи за кариера в IT сектора

0

Plakat_ITForum_smallВсички ученици и студенти с интерес в сферата на информационните технологии имат възможност да се включат в предстоящия форум за кариерно развитие в областта на IT – TechDojo. Събитието, което е безплатно за всички участници, ще се състои на 28 ноември в Интер Експо Център София.

В рамките на форума ще се проведат мотивационни разговори с представители на компаниите: Microsoft, Samsung, Viber, VIVACOM, ERP Academy и Хак България. Ще има също уършоп и конкурси по програмиране и рисуване на Viber стикери. Най-добре представилите се в конкурсната част ученици и студенти ще бъдат наградени с ваучери с парични награди; технически средства и пособия, както и с предметни награди.

Събитието се организира от списанието за бизнес и лайфстал b2b Magazine и технологичният сайт PixelMedia.bg. Целта му е да представи най-новите трендове и възможности за кариерно развитие за млади IT специалисти. Повече информация и възможност за регистрация са достъпни на уеб сайта на събитието: http://techdojo.info

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *