Start It Smart организира SIStory с Любен Белов

Poster-SIStory-Lyuben-Belov-731x1024Националната предприемаческа организация Start It Smart организира декемврийското си събитие, част от поредицата срещи за стартиращи предприемачи SIStory. То ще се проведе на 1-ви декември в Аулата на Софийския университет „Св. Климент Охридски“. 

Гост-лектор на събитието ще бъде предприемачът и инвеститор Любен Белов, който през погледа си на партньор в LAUNCHub ще разкаже за трудностите и успехите по пътя на създадената от него компания Нет Инфо.

През 1998 г. заедно с негов приятел Любен Белов създава Нетинфо и преминава през всички вълни на дотком балона. През 2008 г. продават Нетинфо на Sanoma International за 29 млн. евро, което е един от най-големите екзити до тогава. След това Любен Белов става инвеститор и прави инвестиции в близо 15 стартъпа, една част от които са в България. През 2012 г. става един от създателите на инвестиционния фонд за стартиращ бизнес LAUNCHub, който до момента е инвестирал в над 55 компании. 

Събитието е част от поредицата лекции на успешни предприемачи под името SIStory (Successful Inspirational Story). Генерален партньор е българската хостинг компания СуперХостинг.БГ, а спонсори – Telerik, ERP.BG и Obecto. Повече информация и регистрация са достъпни тук: http://www.startitsmart.com/sistory-december-lyben-belov

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *