Mars търси студенти за участие в тригодишна платена програма

Mars, Inc., един от най-големите производители на хранителни продукти в света, инициира програмата Mars Leadership Experiences за студенти в последната година на бакалавърската или магистърската си степен или наскоро завършили. Желаещите да се впуснат в приключението Mars Leadership Experiences могат да кандидатстват на сайта mars.ambertrack.co.uk до 29 март 2019 г.

Избраните кандидати ще имат възможност да се включат в тригодишна платена програма, която се провежда в три страни. През първата година участниците работят във Виена (централата на Mars за Балканите, Балтийския и Адриатическия регион). При успешно представяне следващите две години преминават в други две държави в Европа или Южна Африка. През това време участниците в Mars Leadership Experiences се запознават отблизо с бизнеса на Mars, Inc. и придобиват ценен практически опит.

С помощта на сътрудниците на компанията те имат възможност да участват активно в разработването и реализацията на редица проекти, да развиват мениджърските си умения и да взимат решения.

„Целта на Mars Leadership Experiences е да създаде бъдещи лидери. Участниците в програмата ще работят по разнообразни проекти, което значително ще обогати знанията им, но и ще подобри уменията им за справяне в различни ситуации. Това със сигурност ще бъде от полза за бъдещото им кариерно развитие”, коментира Кремена Лефтерова, бизнес партньор „Човешки ресурси” в Mars България.

Избраните кандидати ще имат свой ментор – човек, който наскоро е завършил програмата. Прогресът на участниците ще се следи непрекъснато, като те ще получават ценни насоки, свързани с кариерното им развитие.

Какъв е подходящият кандидат?

• Студент в последната година от бакалавърската или магистърската си степен или наскоро завършил
• Владее английски език свободно
• Любопитен и не се страхува от нови предизвикателства
• Иска да се учи, да израства и непрекъснато да се усъвършенства
• Бъдещ лидер, който мечтае за кариера в сферата на потребителските стоки
• Готов да пътува в Европа и страните от Южна Африка

Как се кандидатства?

Всички, които смятат, че отговарят на изискванията, и мечтаят за успешна кариера в една от най-големите компании за хранителни продукти в света, могат да подадат своята кандидатура на сайта mars.ambertrack.co.uk до 29 март 2019 г.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *