Kaufland България открива иновативна бизнес академия в партньорство с УНСС

0

Kaufland Business Academy стартира през февруари 2023 г., завършилите я успешно получават тримесечна стипендия

 

Лидерът в ритейла Kaufland България стартира иновативен проект, насочен към всички студенти, които искат да имат успешна кариера в бизнеса. Първата по рода си практически ориентирана бизнес академия за студенти ще се реализира от ритейлъра в партньорство с УНСС и е шанс за кариерен старт на всеки, който иска да развие своите първи професионални умения и да се учи от доказани професионалисти в сектора на бързооборотните стоки.

В рамките на 3 месеца, от 13.02 до 20.05.2023 г., участниците в Академията ще имат възможността да се запознаят с различни специалисти от ритейл бизнеса, както и да приложат наученото по време на платен стаж в избран от тях отдел в Централния офис на Kaufland България. Съдържанието на обучението е разпределено в 6 тематични модула с общо 15 презентации по актуални за пазара теми, включително изграждане на идентичност и бранд, позициониране на супербранд, иновации и инвестиции, планиране на успеха и изграждане на силен екип.

На финала на Академията, участниците ще могат да приложат усвоените знания, като разработят решения на реални бизнес казуси. Най-любознателните ще имат възможност да се включат и в допълнителни soft skills обучения.

Всички студенти на Академията, които са посетили поне 80% от задължителните 15 академични часа, участвали са в бизнес казусите и са провели успешно стажа си в Kaufland България, ще получат на края на Академията стипендия в размер на 1800 лв.

Кандидатстването е отворено до 16.01.2023 г. и се реализира чрез попълване на онлайн формуляр и изпращане на актуална автобиография. Всички избрани кандидати ще бъдат поканени на интервю в Kaufland Централен офис.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *