Fantasy LARP Center организира конкурс за фентъзи разказ “Послания от изток”

_DSC1676B 100Fantasy LARP Center предоставя на бъдещи и утвърдени писатели възможност за изява чрез конкурса за фантастичен разказ “Послания от изток”. Инициативата се провежда за шести пореден път и дава възможност на участниците да се срещнат с други писатели и да намерят нови почитатели на своето творчество.

Желаещите да участват могат да изпратят разказа си на contest@fantasylarpcenter.com и да споделят с всички читатели тайните на източните послания. Изискване за максимален обем на творбата няма, но тя трябва да е с дължина поне една стандартна страница формат A4. Крайният срок за изпращане на произведенията е 23:59 часа на 31-ви август 2014.

Разказът, получил най-много гласове от читателите, ще спечели награда – бестселъра “Спиращият войната” от Брандън Сандерсън. Организаторите от Fantasy LARP Center са подготвили изненада за разказа, който ще грабне вниманието им. Гласуването ще започне на 1-ви септември и ще приключи на 30-ти септември включително. Победителят ще бъде обявен на 1-ви октомври.

Повече информация за конкурса е достъпна в неговата страница във фейсбук.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *