ERP Academy с безплатна лекция за млади специалисти

0

ERP Academy_Poster

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Бизнес клуб УНСС с безплатна лекция на тема: “Запознаване с ERP, BI и CRM”. Събитието ще се проведе на 31 март от 19:15 часа. Лектори ще бъдат Димитър Димитров, Aнастас Шопов, Владимир Рашев и Светлин Наков.

Enterprise Resource Planning (ERP) e софтуер, който управлява интегрирано всички ресурси на едно предприятие. Освен цялостни фирмени информационни системи, днес ERP системите по същество се разглеждат като бизнес платформи. По тази тема ще говори Димитър Димитров – търговски мениджър на ERP.BG, който има ключово участие в десетки успешни продажби на системи от типа ERP, BI и CRM.

Лекция за BI технологии и приложения ще изнесе Владимир Рашев от Balkan Services. Business Intelligence (BI) е набор от технологии и приложения, чрез който се събират, анализират и визуализират големи количества сурови данни, за да се превърнат в полезна информация в помощ на бизнес потребителите.

Темата за CRM ще представи Aнастас Шопов от Тeam Vision. Customer Relationship Management (CRM) е приложен софтуер за организации и предприятия, който управлява взаимодействието с настоящи и бъдещи клиенти. Системата автоматизира и интегрира функциите по продажби, маркетинг и поддръжка в рамките на организацията.

Пред всички участници за „Професия програмист“ ще говори и Светлин Наков – съосновател на “СофтУни”, с над 20 години опит в технологичната индустрия като софтуерен инженер, мениджър, предприемач и преподавател.

ЕRP Academy организира безплатни семинари в различни университети с единствената цел да разпространи знанието и да достигне до максимално голям брой хора. Един от семинарите на тема „Какво е ERP, BI и CRM” се проведе в Софтуерния университет през януари тази година и на него присъстваха над 250 души.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *