BEIED България организира конкурс за 10 стипендии по програмата Proffesional Executive Management

0

1 The-Business-Institute-Color-Logo-Image-265x301Основаната в Сиатъл (САЩ) компания BEIED, празнува 10 години в България. По този повод фирмата обяви конкурс за 10 стипендии за сертификатната си обучителна програма – Proffesional Executive Management. Програмата е разработена и представена от доказани професионалисти и преподаватели в областта на международния бизнес.

Учебните модули наблягат на приложими в практиката знания и умения. Обучаващите се използват максимално своята познавателна енергия, за да повишат мениджърските си умения чрез интегрирани модули от учебни курсове. Програмата по Executive Management е насочена към мениджъри на топ позиции или близо до тях.

Типичният участник е доказал се професионалист в бизнеса, който търси широка мениджърска перспектива за предизвикателствата на съвременното лидерство. Участниците доразвиват своите таланти, обменят опит и идеи, подпомагат развитието си.

Основните предимства за стипендиите са професионалният опит, добрите постижения, предприемаческият дух, работата на позиция, съответстваща на програмата, добри препоръки и потенциал за развитие в кариерата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *