Acer пуска три нови лаптопи TravelMate за ученици и студенти, намаляващи умората в очите

0

Acer днес обяви най-новите си попълнения към серията TravelMate с Windows 11, предназначени да подобрят цялостното обучение на учениците и да повишат тяхната продуктивност, независимо дали часовете им се провеждат дистанционно или в класната стая. Acer TravelMate B5 14 разполага с FHD екран и се захранва от Intel ® Core™ i3 N-серия процесори като обезпечава основните нужди на студенти, които често са в движение и учениците от средното училище.

В крак с многобройните изисквания на образователните процеси Acer предоставя комплексни адаптивни решения за всеки един етап от обучението от предучилищен до 12 клас, както и специфичните потребности на академичните нива. Компанията отговаря на нуждите на сектора, като предлага не отделни продукти, а цялостна рамка, осигуряваща най-добрите технологии за успешно придобиване на нови знания и развиване на специфични умения.

Най-новите 11-инчови лаптопи TravelMate позволяват на учениците да получат по-добро изживяване по време на своето обучение в класната стая или у дома.
TravelMate B3 Spin 11 се предлага с опция за презареждаема писалка Wacom AES Stylus, която осигурява допълнителна гъвкавост. TravelMate B3 11 притежава до 9,5 часа живот на батерията и по този начин осигурява надежден лаптоп, който може да се използва максимално през целия ден.

Иновативните лаптопи на Acer идват с новия софтуер User Sensing 1, предлагайки функции като напомняне за кратка почивка и спазване на подходяща дистанция от екрана, както и технология за разпознаване на потребителя. Всичко това помага за намаляването на напрежението и умората на очите и гарантира сигурност на данните.

Надеждните лаптопи от серия TravelMate B отговарят на стандартите за издръжливост от военен клас и могат да устоят на изпускане от височина до 122 см. Притежават подсилени I/O портове и клавиатура, устойчива на разливане със защита от повреда на вътрешните компоненти. HD уеб камерата е снабдена със закриващо се капаче за защита на личното пространство.

Работейки всеотдайно за постигане на своята мисия Earthion, Acer включва във всички образователни лаптопи рециклирани материали за своите компоненти и опаковки. В допълнение, устройствата притежават водещия TCO сертификат за устойчивост, както и EPEAT – глобалният екоетикет за ИТ продукти в световен мащаб.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *