89 компании ще търсят таланти на Дни на кариерата – Икономика, Финанси, Човешки ресурси, Маркетинг, Обслужване на клиенти 2023

0

Четиринадесетото издание на специализирания кариерен форум Дни на кариерата – Икономика, Финанси, Човешки ресурси, Маркетинг, Обслужване на клиенти ще се проведе на 21 ноември във фоайето на Университета за национално и световно стопанство УНСС.

Всяка година събитието се превръща в пресечна точка на търсенията на хиляди млади хора и десетки утвърдени български и международни работодатели. Тази година интересът към изложението е голям и то ще посрещне 89 участващи компании!

И тази година събитието ще е в унисон със зелените политики за опазване на природата. JobTiger, в партньорство със ScanFactor, улеснява максимално търсещите работа и им дава възможност да представят себе си и да кандидатстват посредством QR код. Всеки посетител може бързо и лесно да създаде свой професионален профил в ScanFactor – тук

Кариерният форум е утвърден начин за младите специалисти да добият актуална информация за динамиката в търсенето и предлагането на работа в сектора, в който планират да се развиват. И не на последно място е идеалният начин да достигнат до представителите на топ компаниите от тези сектори, без да преминават през дълга процедура на преглеждане на обяви, подготовка на документи и очакване дали ще бъдат поканени на интервю за работа в желаната компания. 

За участниците са предвидени и томболи с разнообразни награди, като печелившите ще се изтеглят в 15:00 часа сред регистрираните присъстващи посетители.

За регистрация, както и за подробности за програмата, изложителите на форума и други детайли за провеждането му – посетете https://careerdays.bg/bg/economy-careerdays/students.

Дни на кариерата – Икономика, Финанси, Човешки ресурси, Маркетинг, Обслужване на клиенти се организира от компанията за комплексни HR услуги JobTiger, съвместно с Междууниверситетски център за развитие на кариерата на УНСС и Студентски съвет при УНСС под патронажа на Ректора на УНСС проф. д-р Димитър Димитров. 

Златен спонсор на събитието е ABA – Work in Austria

Бронзови спонсори на събитието: EKO Bulgaria и Eurospeed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *