8 горещи модни тенденции от Седмицата на модата в Лондон

Седмицата на модата в Лондон винаги е била критерий за стил и класа. Ето и някои от новите тенденции, с които ще смаете хората наоколо!

 

Малките слънчеви очила са нещо

 

Имаше период в края на деветдесетте години, когато мъничките малки слънчеви очила бяха наистина модерни. Създадени, за да отразяват формата на вашите очи, дизайнерите като Джорджо Армани и Cerruti бяха първите, които ги поставиха на подиума. А после с тях блесна и Нео от “Матрицата”.

 

За AW’18 /19 тези малки слънчеви очила са модерни още веднъж.

 

Кадифето още е фактор

 

Тенденцията на кадифетата се очаква да остане валидна за още няколко сезона. От кадифено-кафяви и /или горско зелени кадифени костюми на Оливър Спенсър и Band of Outsiders, през някои кадифени анцузи и палта, този материал не спира да ни изненадва със свойството си да пасва на всичко.

 

Купете си каубойски ботуши сега

 

Тенденцията на каубойската обувка се появи в Ню Йорк през миналия сезон, когато марки като Gucci, Saint Laurent, Berluti и, разбира се, Калвин Клайн, изразиха сексуалността в класическия американски стил.

 

Зимата на 2018 ще дойде

 

От анцуг с много джобове и практично изглеждащите тениски на Blood Brother, до функционалните обувки на Pronounce, Kiko и Craig Green (да не говорим за раниците и извънгабаритните ръкавици на Christopher Raeburn), макар да е лято, трябва да помислим и за следващата зима. AW 18/19 ви дава всичко, за да бъдете готови и настроени за ниските температури.

 

Ако ще носите костюм, просто се уверете, че е сив (и прекалено голям)

Новите костюми са предназначени да се носят големи, широки в раменете, и сиви.

 

Ортопедичните маратонки са нашите нови любими обувки

 

Удобството и красотата са всичко, в крайна сметка. Новите хипер комфортни ортопедични маратонки са нашите нови любими обувки, защото насърчават физическите дейности и изобщо активния начин на живот.

 

Британците са направили крачка напред

 

Крейг Грийн, Астрид Андерсън и Грейс Уелс Бонър официално се обявиха за нови модни гурута през този сезон. Зелените крепове, архитектурни възли и скулптурни произведения са се превърнали в такива мощни знаци, че ревютата им показват колко надалеч може да се стигне във висшата мода.

 

Хората искат парче от Крейг Грийн, а дизайнерът е разбрал точно какво да им даде, за да ги задоволи. А именно: ризи с къс ръкав със структурни акценти и леко пуританско усещане.

 

В Астрид Андерсен дрехите са текстурирани както фигуративно, така и концептуално. Роденият в Лондон дизайнер се надпреварва с тежка колекция от спортни облекла, която благодарение на изкусната си изработка и интелигентна артикулация беше високо оценена от модната аудитория.

 

Уелс Бонър, междувременно, остава на върха благодарение на своя финес към това, което носим.

 

Нали не сте забравили колко е важно да се обличате красиво и стилно? Направете го още днес!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *