Часовниците Emporio Armani – необикновени произведения на изкуството в световната мода

 

Часовниците на този нововъзникнал бранд излъчва по безпогрешен начин младежки дух и вечна класика. И ако по-голяма част от моделите се задействат с ултракачествен кварцов механизъм, пищният им дизайн в комбинация с доста приличната ценова листа ги превръща в едни от най-търсените часовници в света. Като много други сублейбъли от семейството на Emporio Armani също е акомпаниран от своите амбасадори, които единствено биха могли да предадат посланието на легендарния бранд. Модната икона, музикален изпълнител от високо ниво и не на последно място, творец на песни Shawn Mendes е най-новото лице на Emporio Armani, между другото, и едва ли някой се учудва от този факт.

Ако си търсите часовник, който значително да увеличи коефициента на съвършения ви стил, задължително се запознайте с нашия списък с 5-те легендарни и най-добри дамски часовници от Emporio Armani (според класацията на Timebox.bg):

  1. Arianna

Със своя елегантен 32-милиметров (диаметър) корпус в розов нюанс на злато, този изискан часовник пристига със снежно бял циферблат. С изчистените си стрелки и тройни маркери в съчетание с логото на Emporio Armani на 12 часа, отново в същия златисторозово нюанс, моделът е с изключително семпъл, но фин дизайн. В него с огромно очарование наблюдаваме и красивата верижка в розово злато и декорация с флорален мотив. Това е не просто актуален, но и изключително надежден часовник, а механизмът му се побира в миниатюрна каса от неръждаема стомана и PVD рамка, разбира се, в розово злато, докато циферблатът е изящно защитен от здраво стъкло, изработено от рядък вит минерал. Това бижу на Emporio Armani е водоустойчив и на цели 50 метра дълбочина, а стилната му визия се комбинира перфектно както с официално, така и с ежедневно облекло.

Aurora

Този кварцов часовник пристига с мисията да внесе блясък във всеки аутфит. Въпреки че размерът му се свежда едва до диаметър от 32 милиметра, симетричните извивки на лъговете карат този часовник да изглежда много по-голям, отколкото е. Логото на бранда е позиционирано на 12 часа – в розово злато – а стрелките за минути и часове са декорирани с орнаменти във формата на листа, придавайки лек златист нюанс на изчистения снежнобял циферблат от естествен мрамор със семла и изискана визия. Часовникът работи с кварцов механизъм, прилежно защитен с минерално стъкло и каса от неръждаема стомана. Изисканата визия на верижката акцентира на елегантната визия на аксесоара, който, не на последно място е и водоустойчив, оставащ невредим до 50 метра дълбочина.

Мраморния цифербат безспорно, е отличителната черта на Aurora, превръщайки този аксесоар с 32 милиметра диаметър в огромно богатство за своя притежател.

Donna

Често, изчистеният дизайн може да заслепи и най-детайлно декорираната пищна концепция, като простотата във визията на Donna е истинско доказателство за подобно твърдение, най-вече със своята автентичност и изисканост. Работещ с кварцов механизъм, часовникът е с корпус с диаметър от 32 милиметра и неръждаема стомана, приятно облечена в нежно розово злато. Каишката на модела е от шоколадова кожа, приятно съчетана с оттенъците на касата и стрелките, както и с класическите римски цифри на 3, 6 и 9 часа, докато последната на 12 е декорирана с логото на бранда. И тук виждаме добре познатото за Emporio Armani минерално минерално стъкло в конструкцията на циферблата, който междувременно, е защитен от надраскване със специален филм в кремаво. Този модел също е водоустойчив, но може да достигне, оставайки невредим едва до 30 метра дълбочина.

С изчистения си и семпъл дизайн Donna на Emporio Armani е моден шедьовър от сферата на минимализма, достоен да бъде част от всяка стилна часовникова колекция.

Dress

Приютен в 32-милиметров корпус от неръждаема стомана с прелестна PVD обвивка от розово злато, този кръгъл часовник излъчва най-финия семпъл чар на света. Безспорно, най-привлекателното в него е изтънчената феерия от цветове, при които основен акцент е жълтото, контрастиращо на златната каса, както и допълнителните сребристи нюанси на лъговете и полираната коронка в циферблата. Между другото, същият този циферблат пристига със маркери в класическо злато и римски цифри (логото на бранда е по традиция на 12 часа, а допълнително такова има и на кремавата кожена каишка за завършен вид на общия дизайн). Задвижван от кварцов механизъм, циферблатът е защитен от минерално стъкло. Часовникът Donna е водоустойчив, но издържа само на 30 метра.

Gianni T-Bar

Ако се озовете на пазара на часовници в търсене на ярък и наистина атрактивен модел, който излъчва едновременно екстравагантност и семпла красота, кварцовият Gianni T-Bar няма как да ви разочарова. Корпусът му е с диаметър 32 милиметра и е от неръждаема стомана, с розово злато в PVD облицовката си. Между другото, лъговете също са в този нюанс, а инкрустираните кристали на циферблата с полираните часовите маркери прилягат идеално на класическото Armani лого на 12 часа и на общия блясък, носещ се от дизайна. Стрелките, както вече споменахме, са облечени в розово злато, за да контрастират на циферблата и сребристата верижка от неръждаема стомана, носеща усещане за модерна визия и вечна класика.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *