Хак България стартира приема за есенните си курсове

1 KBG-2014-online-badge-300x500-candidatesДо края на месец септември Хак България отваря приема за новите си курсове. Тази есен образователната организация предлага обучение по следните специалности: Програмиране 101, Android, NodeJS, System C и Core Ruby. Приемът се осъществява чрез попълване на регистрационна форма и онлайн интервю с кандидатите.

Петте курса ще започнат през втората половина на месец октомври и ще продължат 2 месеца. Обучението се осъществява по метода на “обърнатата класна стая” – лекциите са за домашно, а упражненията се провеждат в залата на Хак България.

Лектори на курса “Програмиране 101” ще бъдат: Иво Бъчваров и Антон Антонов. Иво има няколко години опит в уеб програмиране и е победител в HackFMI 2. Той е един от хората зад стартирането на Хак България, лектор в миналото издание на “Програмиране 101” и JavaScript курса.

Жоро Пачов, който до момента водеше Core Java курса, ще обучава курсистите и в Android Development курса, заедно с Борко Русев. Любомир Динчев, известен като Смит, ще води курса за чисото C, където ще има както Програмиране от ниско ниво, така и Системно програмиране.

Хак България представлява “Училище за хакери”, където хората придобиват реален практически опит в програмирането.Организацията предоставя безплатни курсове по програмиране и възможност за последваща реализация във водещите IT фирми в бранша.

Повече информация и записвания са достъпни ТУК.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *