Футболни емоции завладяват Русе тази събота

Тази събота (3 юни) Русе ще бъде домакин на градския полуфинал на училищното футболно първенство „Купата на Coca-Cola”. 21 са отборите от региона, които ще премерят сили в Спортен център „Арена Русе” (ул. Прилеп), а срещите започват точно в 10:00 часа.

Русе е градът, който ще излъчи и последния финалист в турнира, а следващата седмица (9-11 юни), отново на територията на града, ще се състои и големият финал на „Купата на Coca-Cola”. 13 отбора от 10 града ще премерят сили, за да стане ясно името на най-добрите на зеления терен, които ще имат възможност да тренират в спортната база на европейския гранд Спортинг, Лисабон в края на месеца.

За да подкрепи състезаващите се отбори, в града ще пристигне звездният отбор „Играчи FC”, а едни от най-добрите играчи на виртуален футбол, ще бъдат част от специалния турнир по FIFA, който съпътства шампионата тази година.

Съботният ден ще бъде незабравим за жителите на града, които са дошли да викат за своите отбори. Забавни игри, оспорвани предизвикателства и много награди ще очакват най-активните фенове.

Повече информация можете да намерите на Фейсбук страницата на „Купата на Coca-Cola”: https://www.facebook.com/CopaCocaCola.bg и на: https://kupata.bg/.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *