Форум „Професиите на бъдещето“ ще покаже най-новите HR тенденции

0

2120_thumbНа 9 март 2016 г. в Иновационния форум “Джон Атанасов” в София Тех Парк ще се проведе второто издание на кариерния форум „Професиите на бъдещето“. Тази година фокус на събитието са професиите в технологиите и какво кариерно бъдеще чертаят те за младите хора у нас в идните години.

Технологиите в професионалния делник ще бъдат и във фокуса на презентациите на представители на топ компании и организации като Microsoft, Experian, VM Ware, BOSCH, Google, Samsung, Vivacom, Manpower, ЦРЧР и други. Събитието е подходящо за ученици и студенти на възраст от 16 до 26 години, които се интересуват от кариера в сферата на технологиите. Присъстващите ще научат как се става част от елитна компания, както и за най-новите HR тенденции като работата от разстояние, по-краткия работен ден и други полезни теми.

По време на форума ще има и дискусионни панели, в които изявени таланти ще обсъдят бъдещето на професиите в сферата на онлайн маркетинга и кои са мотиваторите да бъдеш проактивен тук и сега, за да начертаеш пътя на собствения си успех. Както и миналата година, в края на форума ще има изненади за участниците и подаръци от организаторите.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *