До 6 март учениците от от VIII до XII клас от цялата страна могат да се регистрират за участие в Национално състезание „Практични финанси“  за учебната 2021 – 2022 г. Учениците, чиито отбори са класирани на първо, второ и трето място ще получат грамоти и предметни награди.

Състезанието се организира от Министерството на образованието и науката (МОН) съвместно с фондация „Джуниър Ачийвмънт България“ (JA Bulgaria), а домакин на състезанието през тази учебна година ще е 108 СУ „Никола Беловеждов“ – София.

Участието в първия кръг на състезанието „Практични финанси“ е индивидуално. Той ще се проведе онлайн на 17.03.2022 г. В рамките на 1 час участниците трябва да попълнят тест с 25 затворени въпроса.

Вторият крът ще се проведе на 9 и 10 април. Участието в него е екипно, като отборите се формират служебно.

Можете да се запознаете с пълния Регламент на Националното състезание „Практични финанси“. Регистрацията за състезанието става с попълването на онлайн формуляр на следния адрес: https://form.jotform.com/220372659104351. Формулярът трябва да бъде придружен от попълненна, подписана и сканирана Декларация за информираност и съгласие, която можете да изтеглите от тук.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *