Гордеете ли се с постиженията на Вашето дете? Може би познавате някой млад художник, математик или спортист? Имаме специално предложение за Вас! Образователният вестник Uchi.bg стартира нова рубрика, озаглавена

“Поздравления за наградата”.

Тя дава възможност на всички родители, учители или възпитатели да изпратят информация за отличени в различни състезания, конкурси или олимпиади деца.

Покажете ни постиженията на малчуганите, а ние ще ги публикуваме в новия брой на вестника! Защото талантът, знанията и упоритостта заслужават да бъдат показани и поощрени.

Как да участвате?

Всичко, което трябва да направите е да ни изпратите снимка и информация за постижението на детето, което искате да включим в рубриката. Ние обещаваме, че ще го представим по най-добрия начин.

Кой може да се включи?

Всяко малко дете или ученик, които са получили награда и биха искали да споделят успеха си с повече хора. Няма ограничения във възрастта, вида на наградата или инициативата, в която е отличено детето.

 

Разкажете ни за момичето или момчето, с което се гордеете и ние ще го представим пред нашата аудитория.

Ако идеята Ви допада, очакваме писмата Ви на info @ uchi.bg за рубриката “Поздравления за наградата”.

 

Вестник Uchi.bg

e първо по рода си издание у нас, изцяло фокусирано върху темите за промените в образованието, самоусъвършенстването, информационните технологии, науката, бъдещето и много други интересни сфери. Изданието е напълно безплатно и достига до множество училища, университети, образователни организации и институции от цялата страна.

 

Изтеглете безплатно последния брой на Вестник Uchi.bg от тук.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *