Утре представят новата социалната мрежа за студентски проекти и клубове по интереси kosher.bg

Новата социална мрежа за студенти Kosher.bg ще бъде представена на пресконференция на 04.10.2011 г., от 10:00 ч. в Национален пресклуб на БТА.

Kosher.bg е платформа за самоорганизация на студентите в клубове по интереси и подпомагане и развитие на студентски проекти в различни сфери – от изкуство до информационни технологии. Всеки клуб ще има възможността да кандидатства с проект, близък по предмет до основната му дейност, и да получи експертна помощ и/или директно финансиране на идеята си. JobTiger ще е посредникът между студентските клубове и компаниите от реалния бизнес.
 
Проектът стартира през септември с генералното спонсорство на UniCredit Bulbank и подкрепата на HP и Е.ОН и в партньорство с университетските кариерни центрове.
 
Ще бъдат представени и събитията под наслов „Седмица за ориентиране на първокурсници и в твоя университет”, които се провеждат пилотно в три от най-големите университети на София – Технически университет, Университет за национално и световно стопанство и Софийски университет „Св. Климент Охридски”, отново с генералното спонсорство на UniCredit Bulbank и подкрепата на HP.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *