УниКредит дава стипендия за международна магистърска програма

imagesУниКредит отпуска стипендия за международна магистърска програма – UniCredit MBA Corporate Finance. Чрез нея се дава шанс на млади професионалисти с интереси в областта на финансите да получат висококачествено образование от престижната образователна институция Alma Graduate School и да поставят основите на своята международна кариера. Обучението по програмата се отличава и с възможността за 3-месечен стаж в някоя от банките или компаниите на УниКредит.

UniCredit MBA Corporate Finance e подходяща за хора с поне 2 години професионален опит, които биха искали да започнат или развият кариерата си във финансите. MBA програмата се организира съвместно с Alma Graduate School и е разделена на два основни модула – Мениджмънт и Корпоративни финанси.

Обучението по програмата UniCredit MBA Corporate Finance се провежда в Болоня, Италия и е изцяло на английски език. Новото издание на програмата стартира през септември, а крайният срок за кандидатстване е 17 юли 2014 г. Пълна информация относно UniCredit MBA Corporate Finance ще намерите на сайта на програмата http://www.almaweb.unibo.it/internationalmba/track/corporate-finance/ или чрез имейл адрес: internationalmba@almaweb.unibo.it

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *