Уебинар разкрива възможности за кариера в ИКТ сектора

0

програмист

Темата за растящата необходимост от ИКТ професионални умения в България ще дискутират участниците в уебинара “Информираност на младите кадри за кариерните възможности на ИКТ сектора”. Онлайн събитието ще се проведе на 4 февруари от 10.30 часа.

В рамките на дискусията ще бъдат поставени въпросите: какво е състоянието на ИКТ сектора в страната и възможностите, които той предоставя на младите кадри; до каква степен са развити е-уменията на младите кадри от ранна възраст; какви са възможностите за взаимодействие между училища, университети и бизнеса; каква е ролята на академиите и обучeнията извън учебните програми и възможностите за намиране на точните кадри.

Официални гости на дискусията ще бъдат Валентин Захариев (QA мениджър в Експириън България), Павел Хаджиев (Мениджър „Подбори” в JobTiger), Огнян Траянов (изпълнителен директор на ТехноЛогика) и Елена Маринова (Президент на Мусала Софт и председател на Комисията по образование на БАИТ).

Уебинарът се организира от технологичният сайт IDG.BG със съдействието на Експириън България. Участието в дискусията е безплатно, но регистрацията е задължителна. Повече информация и регистрация е достъпна ТУК.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *