Удължиха срока за кандидатстване за новия сезон на „Софтуерната академия на Телерик“

ТелерикПоради големия интерес към новото издание на „Софтуерната академия на “Телерик“ организаторите удължават срока за подаване на CV и мотивационно писмо до 7 декември 2014 г. Останалите дати, свързани с процеса по кандидатстване, остават непроменени – приемни изпити ще се провеждат до 10 декември, а кандидатите ще разберат дали са одобрени да се включат в „Софтуерната академия на Телерик“ след 15 декември.

Обучението в шестия сезон на инициативата ще бъде разделено на три модула, нарастващи по трудност и интензивност. Освен техническите обучения, програмата ще включва и нови курсове по бизнес и социални умения. Есенният прием е подходящ както за хора без опит в програмирането, така и участници, които разполагат с основни познания.

Кандидатстването за новия сезон на “Академията на Телерик” включва: явяване на изпит по информционни технологии, IQ и английски език; мотивационно писмо (на английски език); професионална биография – CV (на английски език); други документи, които могат да бъдат полезни (копие на дипломи, сертификати, награди, препоръки и т.н.).

Повече информация е достъпна ТУК.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *