Удължава се срокът за кандидатстване за Инженерната академия на „R&М България Производство“ 2022 – 2023

0

Кандидатите могат да подават документи за платения стаж до 31 август, 2022

 

„R&М България Производство“ (Райхле и Де-Масари България Пръдакшън), част от швейцарската компания Reichle & De-Massari, водещ световен производител на високоефективни и иновативни продукти и системи за комуникационни мрежи и мрежи за данни, продължава да набира кандидати за четвъртото издание на стажантската си програма „Инженерна академия“ 2022 – 2023.

В пика на летния сезон екипът на компанията взе решение да удължи срока за кандидатстване до 31 август, с което дава шанс на инженерните таланти да подготвят на спокойствие документите си.

Стажът продължава една година, като стартира през септември 2022 г., и ще се провежда в производствената база на компанията в София, ул. „Резбарска“ 1е, кв. „Хаджи Димитър“.

Осигуряваме индивидуална програма за развитие и работа с ментори, които са топ специалисти в своята област“, посочва Станка Стоянова, директор на отдел „Човешки ресурси“ в компанията. „По време на стажа младите таланти получават и мотивиращо възнаграждение“, допълва още тя.

Академията дава възможност на бъдещите млади инженери да преминат през 5 етапа и ключови отдела в компанията с инженерна насоченост.

  • Локален инженеринг
  • Качество
  • Глобален инженеринг и оперативно подпомагане
  • Развоен отдел

Обучението включва разработка на реални казуси по проекти (вкл. международни), като след всеки модул стажантите ще бъдат оценявани от своите ментори. Стажът приключва с връчване на сертификат и при наличие на свободна позиция може да се предостави възможност за назначаване в „R&М България Производство“.            

От началото на Инженерната академия през 2019 г.  досега за нея са кандидатствали над 230 студенти. Дванадесет от тях са избрани да се обучават, а петима получават предложения за работа и вече са част от екипа на компанията.

Инженерната академия на „R&M България Производство“ е подходяща за завършили трети курс на университет с инженерна специалност или току-що дипломирани инженери.

Краен срок на кандидатстване – 31 август 2022 г.

За да кандидатствате, последвайте линка https://www.jobs.bg/job/6415711

или изпратите актуално CV на английски език на имейл recruitment_bg@rdm.com, като опишете Вашите цели и очаквания от стажантската програма.

Повече информация за изискванията за прием в Инженерната академия може да получите на recruitment_bg@rdm.com, както и на тел. +359 878 52 00 12.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *