Тук-Там Кошер ще представи иновативни български изобретения и успешни истории от цял свят

На 16-ти септември 2022 ще се проведе Тук-Там Кошер в Интер Експо Център, град София.  За участниците, които не могат да присъстват физически, част от вълнуващата програма ще е достъпна онлайн, благодарение на STREAMER.BG.

Регистрирай се безплатно или вземи билет на https://tuk-tam.bg/hive Какво да очакваме от Кошер 2022

Кошер ще жужи от възможности и идеи! Тази година дискусиите в семинарните програми Program Hive и Hot Hive сa разделени тематично: Технологии, Наука и Култура, Общество. Кошер събира на сцената си невероятни личности като Васил Терзиев (Managing Partner Eleven Ventures, предприемач, инвеститор), Мартин Вечев (Професор в ETH Zurich и създател на INSAIT), Благовеста Пугьова (CEO Childish), Константин Дженгозов (Съосновател и финансов директор на Payhawk) и още много други вдъхновяващи личности.

На Кошер ще срещнеш приятели и съмишленици – Тук-Тамовци от цял свят ще обменят знания, опит, контакти в Buzz hive и networking зоните. Не пропускай възможността да се срещнеш лично и с над 100 български и международни компании – техните екипи ще са на място, за да ти разкажат за отворените позиции при тях. За да си сигурен, че си максимално добре подготвен за срещата с компании, не забравяй да се отбиеш в зоните с кариерни консултации на HRS Career Lounge и Job в джоба.

И тази година в зоната с иновации Hot hive expo ще се докоснеш директно до невероятни български изобретения като безпилотен самолет, електрически превозни средства за града, сгъваема бутилка за многократна употреба и още.

Подготвили сме също и работилници за умения с вълнуващи и интерактивни практически задачи и активности, скоро ще можеш да се запишеш за тях.

Ще бъде динамичен ден с наситена програма. Ще има обособено “coworking” място за хората, които се нуждаят от тихо пространство – чудесно е да разнообразиш работното си място и да се запознаеш с интересни хора!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *