Телерик Академия организира семинар „Автор на техническа документация“

0

Телерик Академия обяви днес, че на 21 октомври организира семинар на тема  „Автор на техническа документация“ в обучителния си център в кв. Младост 1А.

В рамките на събитието специалисти с международен опит в областта ще представят професията и необходимите за успешна кариерна реализация качества и умения. Семинарът е част от серията технологични събития Telerik Academy Plus и е подходящ за студенти, софтуерни инженери и специалисти от други сфери на дейност, които търсят възможност за преквалификация.

Участието е безплатно, като се изисква единствено предварителна регистраци

я.
Ролята на авторите на техническа документация е свързана със създаването на полезно съдържание, което описва функционалностите и работата с нови софтуерни решения и продукти. Професията набира популярност в ИТ сектора в България през последните няколко години, а търсенето на добре подготвени кадри у нас и в глобален мащаб расте.

Семинарът цели да даде ценна информация и отправна точка на хората, които проявяват интерес към възможностите за кариерна реализация в областта. В рамките на събитието участниците ще се запознаят с основните концепции и терминология при изготвянето на техническа документация. Те ще научат добри практики и съвети от топ специалисти, които ще могат да приложат още по време на
семинара.

Серията от технологични събития Telerik Academy Plus представя водещи лектори и експерти, които споделят най-новите тенденции в ИТ областта, модерни световни практики и примери от личния си опит. Целта на Telerik Academy Plus е да подпомогне развитието на ИТ общността, като обхване ключови теми от различни професионални направления в индустрията и осигури платформа за споделяне на знания и опит.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *