Театър „Българска армия“ събра над 3 570 тома книги по време на „Дари книга, ела на театър“

0

Кампанията „Дари книга, ела на театър”, която Театър „Българска армия“ организира за първа година, приключи с над 3 570 тома дарени книги. От 22 до 28 май любители на книгите и театъра даряваха детски книжки и художествена литература за възрастни, предназначени за Отделение по детска кардиология на Национална кардиологична болница и Читалище „Георги Димитров“, село Ковачевци.

На 1 юни актьорите от Театър „Българска армия“ Луизабел Николова и Владислав Виолинов ще отнесат детските книги в Кардиологичното отделение. По време на празничния Ден на детето, Луизабел и Влади ще прочетат на малките пациенти едни от най-вълнуващите и интересни приказки.

Може да гледате двамата актьори от трупата на Театър „Българска армия” Луизабел Николова и Владислав Виолинов в постановките на Военния театър: „Тайната вечеря на Дякона Левски“, „Железният светилник“, „Тартюф”, „Отело“, „Писмо до Касандра“, „Саломе”, „Жената от морето“, „Колко е важно да бъдеш сериозен“.

През идната седмица предстои да бъдат дарени и останалите книги за Читалището в село Ковачевци.

Освен стотиците хора, които дариха книги, кампанията подкрепиха Столична библиотека, Инфо точка читАлнЯта, издателство „Амат“, Синдикална федерация на служителите на МВР. Театър „Българска армия“ благодари на всички свои зрители, които се включиха в „Дари книга, ела на театър“.

Напомняме Ви, че тези, които са дарили книга може да използва своя талон за 50% отстъпка от цената на билет до края на сезона в Театър „Българска армия“. Но и всеки друг, който иска да стопли сърцето си и да направи вечерта по-различна, да заповяда на ул. „Раковски“, 98.

Ела на театър, направи вечерта вълнуваща!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *