Студенти получават ценни съвети за развите на бизнес идеите си от Академия „Иновация в действие“ 2015

cover-facebookСтуденти и наскоро завършили висшисти могат да се включат в програмата на Академия „Иновация в действие“ 2015. Кандидатите следва да попълнят онлайн форма за кандидатстване в платформата за млади професионалисти jobio.me.

 

Вижте още: Млади предприемачи дадоха ценни примери от света на приложимите иновации

Академия „Иновация в действие“ е инициатива на „Солвей Соди“, която се провежда за втора поредна година. Целта й е да инвестира в млади хора с иновативни идеи, които желаят промяна на средата около себе си. Партньор на инициативата са Института за предприемачи на Сиско, в лицето на The Business Institute и Havas Worldwide Digital.

Вижте още: Академия „Иновация в действие” за втори път допринася за развитието на уменията на младите хора в областта на иновациите

Тази година темите, които академията предлага, са свързани с устойчивото развитие, здравословния живот и безопасността на околната среда и технологичните иновации. Всички участници, попълнили въпросника, ще получат доклад относно представянето си в ключовите за проекта области. Тези, които имат 70% успеваемост, ще се включат в следващия етап – работилници, където ще получат полезни съвети и помощ за развитие на идеите си.

Повече информация за инициативата е достъпна ТУК.

——————————————————————————————————————————–

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *