Стартира форумът “Национални дни на кариерата”

0

Без имеДнес от 10.00 часа в Националния дворец на културата стартира форумът “Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот”. В официалното откриване на събитието ще вземат участие: Министърът на образованието и науката проф. д.п.н. Тодор Танев, министърът на труда и социалната политика Ивайло Калфин, кметът на Столична община Йорданка Фандъкова и други.

Тази година Форумът в подкрепа на професионалното развитие на младите специалисти и студентите ще се проведе 7 града: София, Варна, Велико Търново, Русе, Свищов, Пловдив и Бургас. Организатори на инициативата са JobTiger и Нестле България.

Всяка година „Национални дни на кариерата“ събира на едно място големи български и международни компании, предлагащи стажантски и работни позиции във всички сектори на бизнеса. Сред тях са финансови институции и банки, компании в сферата на ИТ и телекомуникации, производствени и търговски фирми, индустриални производители, консултантски фирми, структури на държавната администрация.

По време на събитията в София, Варна, Свищов и Пловдив участниците ще могат да се включат в практически работилници, където някои от компаниите ще вдигнат завесата и ще ви разкрият интересни детайли от работата си.

——————————————————————————————————————————–

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *