Стартира форумът „Национални дни на кариерата“

KK 2Заместник-министърът на образованието и науката проф. Костадин Костадинов откри най-големия в България Форум за студентски стаж и кариера „Национални дни на кариерата“ 2016 в НДК.

Форумът се провежда за 15-та година в най-големите университетски градове в страната. До края на март форумът ще посети  Русе, Варна, Велико Търново и Свищов. Националните дни на кариерата „Добра кариера – добър живот“ е най-популярният  форум за студентски стаж и кариера. Основната цел на форума е работодателите да се срещнат с потенциални служители, а студентите и младите специалисти да открият възможност за професионална реализация.

От името на вицепремиера и министър на образованието и науката Меглена Кунева професор Костадинов поздрави участниците във форума като отбеляза, че събитието е изключително полезно, защото среща бизнеса и младите хора от всички висши училища и и им дава възможност да контактуват непосредствено помежду си. Приветствие към участниците поднесе и кметът на София Йорданка Фандъкова.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *