Започва третият сезон на Академия за стартиране на бизнес

tretiqt-sezon-na-akademiqta-startbiznec.bg-zapochva-na-18-mart-660x330Третият сезон на Академия за стартиране на бизнес започва от утре и ще продължи до 8 април. Събитието се организира от Smart Money и EventsPRO Team и цели да представи реалния опит на успешни български предприемачи.

“Академията СтартБизнес.bg не е академично събитие с лектори-теоретици, а серия от презентации и работилници, в които български предприемачи споделят своя реален опит от създаването и изграждането на бизнес в България. В курса няма нищо излишно, не практично и набързо преведено от книги на американски автори” – споделят организаторите.

В предишните две издания в серията от събития са участвали 118 души, 27 лектори топ-предприемачи и 43 стартирани бизнеса. За разлика от предишните издания, през 2017 година Академията ще се проведе в 4 поредни съботи, а не през седмицата след работа.

Всички записали се за Академията получават пълен достъп до електронната колекция от книги за стартиране и развитие на бизнес на организатора. Участниците ще получат и бонус 6 срещи в Клуба на успешните предприемачи, където се обсъждат реални бизнес казуси.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *