SQUID Learning English стартира конкурс за учители по английски език – с 1000 Евро награда. Предизвикателството за преподаване SQUID 2022 е конкурс, проведен от SQUID App и насочен към подкрепа на учителите по английски език по време на преподаването им, за да започнат или подобрят преподаването на английски език с автентични новини. Кандидатите трябва да бъдат активни учители по английски език. От кандидатите се изисква да изпълнят следните три стъпки:

1. Напишете план за урок с участието на приложението SQUID като помощно приложение за преподаване.

2. Направете снимка или екранна снимка на урока им, докато се провежда.

3. Попълнете формуляра за кандидатстване и качете плана на урока тук. Заявленията са отворени до 14-ти февруари 2022 г.

Конкурсът е част от програмата SQUID Learning English, предоставяща на изучаващите английски език и учителите по целия свят безплатни материали за самообучение в клас въз основа на последните новини. Програмата включва бюлетина за учебния английски език, изпращан на учители по езици на седмична база. Той съдържа безплатни планове и идеи за печатни уроци въз основа на автентични новинарски статии.

SLE също помага на учащите английски език да се самообучават със специализирана функция в приложението, наречена Изучаване на английски език, съдържаща интерактивни и удобни за потребителя комплекти за самообучение въз основа на актуални истории. Функцията позволява на учениците да се учат без учител, където и да са, когато пожелаят.

Линкове: 1. ttps://v36jn7tr78t.typeform.com/to/GIGtoXbw?typeform-source=mailchi.mp

                   2. https://squidapp.co/squinglish/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *