Най-големият развоен център на Вистеон стартира своята ежегодна Инженерна академия. За четвърта поредна година компанията ще търси и обучава нови попълнения на екипите си.

Инициативата е свързана с директния подбор на специалисти с инженерни профили, фокусирани върху дизайн на електроника, разработка на софтуер за автомобилната индустрия, автономни автомобили и други направления, в които компанията реализира своите проекти.

Целта на Академията е да ускори усвояването на базови знания за електрониката на вградените устройства. След подбор на кандидатите, допуснатите в новото издание на инициативата ще имат възможността да преминат през теоритични и практически обучения, обхващащи: C/C++ development, Electronics and software for embedded systems, Data structures and algorithms, Object oriented design, Autonomous driving and machine learning.

Обучителните курсове продължават 4 месеца, а след тях успешно завършилите ще имат възможността да продължат като стажанти или ще получат предложение за заемане на позицията младши инженер и да работят по проекти на Вистеон България, свързани със световните автомобилни гиганти Daimler, BMW, Porsche, VW, Mazda, GM, Peugeot, Citroen, Renault, Ford и други.

Подробна информация можете да намерете тук: https://goo.gl/pfRJWH

Подайте своето CV директно на: bgcareer@visteon.com до 7 септември 2018г. Официалният старт на Академията ще бъде в началото на месец октомври.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *