Стартира записването за третия сезон на 9 Academy

9a-website-newsТретият сезон на 9 Academy, който ще започне в началото на ноември 2015 г. и ще приключи в края на април 2016 г., вече набира участници. Всички желаещи да се включат могат да изпратят своите кандидатури до 30 септември, когато е крайният срок за кандидатстване.

Екипът на Академията ще избере 50 участници, които ще имат шанса да се срещнат с първия международен обучител в рамките на 9 Academy. И в този сезон на 9 Academy експерти и опитни специалисти от бизнес сектора ще споделят своите знания, умения и опит чрез интерактивни методи на преподаване и преживявания, които остават за цял живот.

Всеки, преминал през програмата на 9 Academy, натрупва знания и придобива умения в 9 модула – Предприемачество, Маркетинг, Финанси и счетоводство, HR, Правни въпроси, НПО, PR, Digital/ IT и Продажби. Уникалното в идеята на бизнес академията е, че в центъра на обучителния процес са участниците. Всички модули, обучения, обучители и допълнителни активности са съобразени с нуждите на групата.

Повече информация е достъпна тук

——————————————————————————————————————————–

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *